A hét alaprajza:: 3. és 7 a négyzeten

A hét alaprajza:: 3. és 7 a négyzeten

2016-09-20 13:58:00

Pogrogácsék lakást vesznek. A helyiségeket megmérték, de a számok valahogyan összekeveredtek. Segíts megtalálni, hogy melyik helyiséghez melyik szám és melyik méret tartozik! (6 pont)


KÜLÖNLEGESSÉGEK
Nyáron indulhat a 3-as metró középső és déli szakaszának felújítása
Nyáron indulhat a 3-as metró középső és déli szakaszának felújítása
Kiírta a közbeszerzési eljárást a BKV a 3-as metró középső (Lehel tér-Nagyvárad tér) és déli (Nagyvárad tér-Kőbánya-Kispest) szakaszának felújítására, a dokumentumok az európai közbeszerzési értesítőben jelentek meg kedden.
liget, építkezés, terv
Pár év és senki nem ismer majd rá a Városligetre
Egyre jobban körvonalazódni látszanak a kormány városligeti fejlesztési tervei. Az alábbiakban hét látványterven keresztül mutatjuk be, hogy mit építhetnek fel 156,72 milliárd forint központi költségvetési forrásból a következő négy évben.
Az enyészeté lesznek ezek az ikonikus épületek?
Az enyészeté lesznek ezek az ikonikus épületek?
Budapest számos olyan ikonikus épülettel rendelkezik, amik ahelyett, hogy hozzájárulnának a város képének szépítéséhez, egyelőre inkább csak rombolják azt, vagy egyszerűen nem töltik be a nekik szánt funkciót, és zárva tartanak a nagyközönség előtt. Ezek közé tartozik többek között a Matild palota, a SZOT-üdülő, a Balettintézet vagy a Rácz fürdő. De mi áll az egyes épületek tragikus sorsának hátterében, illetve mikorra várható, hogy megoldásra kerül az ügyük.   
A Google tudja, mi történik a lakásoddal
A Google tudja, mi történik a lakásoddal
Naponta több mint 3 milliárd keresés történik a Google-ön és nem is sejtjük, hogy egy egyszerű keresőkifejezés bepötyögésével mennyi mindent árulunk el magunkról. A Google-nek már régóta létezik olyan szolgáltatása, melynek segítségével megvizsgálhatjuk, hogyan alakultak időben az egyes keresések népszerűsége, így következtetéseket vonhatunk le a netezők gazdasági tevékenységével kapcsolatban is. Mi is éltünk a lehetőséggel és megvizsgáltuk, a Google mennyire tudja számszerűsíteni lakásvásárlási vágyainkat.