Ingatlan tanácsadó

Ingatlanok közvetítése Budapest egész területén

Ingatlanok közvetítése Budapesten hitelügyintézéssel, értékbecsléssel. Professzionális ingatlanközvetítői megoldások garanciával!

Vár-Köz Ingatlaniroda

Sokszor tapasztaljuk azt, hogy az ingatlan tulajdonosok nem tudják a pontos választ arra, hogy Mennyit ér az ingatlanom?

 

Nincsenek tisztában a tulajdonolt vagy örökölt ingatlanuk árával, hiszen nem követik hónapról hónapra az ingatlan árstatisztika változását. Nincs is probléma ezzel mindaddig, míg a rosszul meghatározott ingatlanár miatt, káruk nem származik belőle.

 

Mivel az ingatlanok ára milliós nagyságrendű, így egy rosszul meghatározott lakásár is százezres vagy milliós károkat okozhat az ingatlan tulajdonosának.

 

Sokszor tapasztaltuk azt is, hogy a lakás árát az ingatlan tulajdonos túl magas áron határozta meg, ami miatt nem kelt el az ingatlan, majd később amikor már sűrgőssé vált az eladás, a kényszerű értékesítés miatt, a statisztikai átlagár alatt került értékesítésre.

 

A tanulság az, hogy már az ingaltan értékesítésének megkezdése előtt, nagyon fontos a valós piaci érték meghatározása, melynek legmegfelelőbb alapja nem a barátok vagy a szomszédok értékesítési tapasztalatai szolgálnak. Valós eladási tényadatokat, megfelelő statisztikát alapul véve viszont, elkerülhetjük a későbbi kényszerértékesítésből származó milliós károkat.

 

Ezért azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy a "Mennyit ér az ingatlanom?" menügomb alatt néhány kattintással tájékozódjanak az árat illetően és ha még mindig bizonytalanok az ingatlan értékének helyes meghatározásában, használják ki személyes és ingyenes értékbecslő szolgáltatásunkat. Keressék ingatlan tanácsadó kollégáinkat!

 

Ha csak szeretné figyelemmel kísérni ingatlana árának változását, arra is lehetősége van. Minden hónap 1-jén e-mailben elküldjük Önnek az elmúlt 3 év ingatlan árstatisztika változását.

 

Töltse ki az adatbekérő űrlapot, hogy biztosan tudja a helyes választ: Mennyit ér a lakásom?

 

Tervei között szerepel az ingatlan vásárlás, de elveszettnek érzi magát a banki ajánlatok bonyolult útvesztőjében? Hitelügyintézőink segítségével gyorsan és egyszerűen átláthatja lehetőségeit, felmérheti az aktuális hitel ajánlatokat.

 

A Vár-Köz Kft. tagja a Kamarai Bizalom minősített vállalkozói hálózatának!

 

Kamarai BizalomKapcsolat


Cím: Székhely: 1131 Bp., Kucsma u. 13-15. Iroda: 1126 Bp., Orbánhegyi út 14.


e-mail: info@lakascentrum.hu


Web: https://www.varkoz.hu
Kérjen ingyenes értékbecslést 3 éves ingatlan statisztikánkból!MUNKATÁRSAINK


Droth Marika
Droth Marika
ingatlanreferens
📞
+36-20-249-

✉️
droth.marika@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Konrád Mónika
Konrád Mónika
ingatlanközvetítő
📞
+36-20-849-

✉️
konrad.monika@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Magyarné Jarcsó Edit
Magyarné Jarcsó Edit
ingatlanreferens
Nyitrai Dorottya
Nyitrai Dorottya
ingatlanreferens
Roszevák Zsuzsanna
Roszevák Zsuzsanna
ingatlanközvetítő
📞
+36-30-855-

✉️
r.zsuzsa@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Lépjen kapcsolatba velünk!

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.varkoz.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben!

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt!


Türelmét addig is köszönjük,

üdvözlettel,

Vár-Köz Kft.

Hiba történt!