Részletes ingatlankereső

Köles Zoltán a VI. Lakásbörzén a lakáspiacról besz

Körkép és jó tanácsok ingatlanbérléshez

kiadó lakás

Budapesti kiadó lakások, házakKörülnéztünk a jelenlegi ingatlanpiacon: mit és mennyiért is bérelhetünk?

Bővebben...

Több tízezer lakás épülhet idén - De még ez sem menti meg a helyzetet?

új lakás

2019. március 5. 13:23A 2013-as mélypont után a megrendelt és kivitelezésbe vett lakások száma erősen megugrott, 2017-ben már 14 300 lakást adtak át, 2018-ra pedig már 18 000-nél tartott ez a szám. Idén várhatóan még ennél is több, 23-25 ezerre becsülhető az átadott lakóingatlanok száma, egyes számítások szerint azonban még ez sem lesz elég. A kívánatos lakásállomány és a felújítások számáról, lehetséges intézkedésekről az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) adott ki javaslatcsomagot. 

Bővebben...

Friss hírek a CSOK-ról - Mire figyeljünk az igénylésnél? 2. rész

CSOK friss hírek

A 2018 végén bevezetett változtatások elősegítették a CSOK szélesebb körű felhasználását. A családi otthonteremtési kedvezmény kb.: 95 ezer családot segített, ami közel 400.000 embert jelent. A GYED maximuma 208.000 Ft-ra emelkedett (ez a kétszerese a 2010-es összegnek). 2018-ban duplájára nőtt a felsőoktatás hallgatói, ill. a diplomások számára a GYED időtartama is. Így már két évig vehetik igénybe ezt a juttatást.

Bővebben...

Legfrissebb hírek a CSOK-ról - Mire figyeljünk az igénylésnél? 1. rész

CSOK 2019 friss info

Még februárban – az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszaka előtt –benyújthatja a kormány, a családvédelmi akciótervet érintő törvénymódosításokat. A családvédelmi akcióterv várhatóan négy törvényt érint majd. Az érintett jogszabályok: az adótörvények, az egészségbiztosítási-, és a költségvetési törvény, ill. a munka törvénykönyve.

Bővebben...

Kisbabát vársz? Ne hagyd veszni a havi 10 ezer Ft-odat!

10ezer Ft támogatás

Az igazolt terhesség 91. napjától járó – havi, nettó – 10.000,- Ft-os, családi kedvezmény igénylése az alábbiak szerint vehető igénybe és egészen addig jár, amíg a családi pótlék, azaz, még évekig.

Bővebben...

Ingatlan Hírek

Ingatlan hírek » Gazdaság

Ingatlan hírek » Jogi ismeretek