Ügyfélelégedettségi nyilatkozatok

Ingatlan értékesítés során elégedett ügyfelek köszönő levelei

Visszajelzések ingatlan közvetítő kollégák munkájáról, köszönő levelek, elégedettségi nyilatkozatok.

Palotai  Viktóriáról:

Mindenkinek jó szívvel ajánlom Vikit! Lelkiismeretes munkát végez. Nála első az ügyfél!  Köszönöm, hogy nekünk is segítettél!

S. Imre

2020.01.14.


Palotai  Viktóriáról:

Köszönöm szépen a gyors nagyon profi hozzáértő szolgáltatást a lakásom eladásakor. Nagyon nagy terhet vettél le a vállamról, amiért mindig hálás leszek! Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem akar hirdetgetni évekig! Precíz, pontos, gyors, kedves, alapos fantasztikus ember! Köszönöm, köszönöm, köszönöm

H. Andrea

2020.01.03.Palotai  Viktóriáról:

Kedves Viktória!

Őszintén gratulálok! Látja kár volt aggódnia!


Nem találkoztam még ilyen ingatlanközvetítővel, mint Ön! A tapasztalatom ezidáig az volt, hogy csak az a fontos, hogy az első pénzmozgáson túl legyünk, utána pedig az özönvíz.

Üdítő kivétel Ön.

Ügyfeleim nevében is köszönöm az odaadó, figyelmes, körültekintő munkáját.

Tisztelettel: B. Attila ügyvéd

2019.11.20.Vass Tamásról:

Szia Tamás,
Mi köszönjük a lehetőséget és azt gondolom hogy nagyon jól döntöttünk amikor veled/veletek szerzodtunk. További sok sikert és maradjunk kapcsolatban!

üdv

HCS
2019.07.04.
Palotai  Viktóriáról:

Kedves Viktória!

Azt mondják a név kötelez. Ez.a te esetedben is igaz,hiszen rekord idő alatt adtad el a házunkat  egy nem igazán frekventált helyen. Tetted mindezt végtelen szerénységgel,magas szintű szakmai tudással.A te határozottságod adott nekem is erőt ahhoz,hogy ne adjam fel.Segítettél abban is,hogy új otthonra találjunk,mert a te szolgáltatásod teljes körű.Pozitív kisugárzásod bizalmat adott. Köszönjük Viki!
 
Zsuzsi, Sanyi
Palotai  Viktóriáról:

Az Ingatlan.com oldalról próbáltam ingatlanost keresni és őt találtam, aki már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt és kedvező  jutalékkal is dolgozott. Elmondta a lehetőségeket a lakásról, és végig mellettem volt a birtokba adásig.  1 ½ héten belül sikerült eladnia a lakást amin teljesen meglepődtem, és meg örültem (én hónapokon keresztül nem tudtam eladni).

Nagyon örülök, hogy őt választottam, mert egy nagyon kedves, segítőkész, mosolygós, határozott, megbízható, nagyon alapos, szakmailag felkészült ember és látni, hogy szereti amit csinál.

Bárkinek ajánlani tudom!!!!!!

M. Ildikó


Palotai Viktóriáról:

Pontos, alapos, kedvező árban dolgozik, tapasztalt, vidám, intelligens, körültekintő, toleráns, rugalmas, ambiciózus

Üdvözlettel és köszönettel:
P. Veronika


Palotai Viktóriáról: 

Mikor eladó sorba került a kis lakásom, nem is gondoltam arra, hogy magam próbáljam meg értékesíteni. Azt, hogy kire fogom bízni ezt a nemes feladatot , az sem volt kérdés számomra. Tudtam, hogy Viki régóta van a szakmában, megbízható, hiteles. Az eladást végig figyelemmel kísérte, megfelelően tájékoztatott, végig dokumentálta az eseményeket, amit mindig elküldött nekem. Sőt az új ingatlan vásárlásánál is segített (amit nem tőle vettem, mert vidékre költöztem) önzetlenül sok mindenre felhívta a figyelmemet. Hamar egy hullámhosszra kerültünk, mindig az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt, de nem gátlástalanul. S akkor jöjjön egy pár tulajdonság, hogy mért is őt választottam!


Palotai Viktóriáról:

Kedves Viktória!

Ezúttal szeretném megköszönni, hogy szakértelmeddel, kedvességeddel,
gyorsan és kedvezőbb árfekvéssel adtad el az ingatlanjainkat.

Köszönet érte, és továbbiakban is számítok a munkádra.

Köszönettel: Mák Ferencné


Kedves Viktória!

2016-ban Újpesti ingatlanom eladóvá vált,és Te rekord idö alatt adtad el (2 hét),nagyon köszönöm a segítségedet,és a hatalmas lelkesedést, párosulva
a szaktudásoddal aminek segítségével ilyen gyorsan sikerült eladni a lakásomat a piacon levő magasabb árfekvésben.
Az általad közzétett fotók,információk is pontosak,kiemelik a lényeget,amire kíváncsiak az emberek amikor ingatlant vásárolnak.
Csak ajánlani tudlak mindenkinek,mivel pontos vagy,szorgalmas,precíz,és megbízható!!!! 
Aki valóban el szeretné adni az ingatlanját az a legjobban teszi ha Hozzád fordul! 
A munka díj is kedvezőbb mint más ingatlanos cégeknél,és az is tetszett hogy türelmes,kedves vagy az emberekkel,NEM nyomulós,tukmálós stílusban próbálod 
meggyőzni őket hogy miért az én lakásomat vegyék meg.. (Sajnos ilyen kollégával már találkoztam.)
Még egyszer köszönöm hogy segítettél nekem,ilyen remek áron,és gyorsan  eladni az ingatlanomat!! :)

Üdvözlettel,
Évi.


Kedves Ferenczfi János!

Nagyon szépen köszönöm az eddigi fáradozását,---sikerült eladni-és venni is a XXI királymajorban, 1,5 szobás, kis 34 nm-lakást, jó állapotút, kedvező áron, ma kötöttünk épp szerződést! Úgyhogy hálásan köszönöm!

Ui.: De megigérem, ha ezt is eladnám, ---egyszer, Önt választom ingatlanosomnak!

Üdv N Zsuzsa
 


Kedves Bodzsár Andrea!

Köszönöm a türelmét, a szívós munkát és a toleranciát, ahogyan ezt az ingatlan-eladást kezelte! 
Ha újabb ilyen üzletbe kezdünk, Én szívesen bízom Önre a feladatot ismét!
Szívesen ajánlom Önt másoknak is a jövőben !

2016. 02. 11.

Köszönettel: Lászlóné Bán Anikó

 


"Kedves Gáspár Andrea!

Ezúton szeretném kifejezni elégedettségemet, a munkája iránt, melyet ingatlanunk eladásával kapcsolatban tett. Tapasztalatával könnyedén megbirkózott, a mi esetünkben fellépő, családon belüli ellentétekkel. Köszönöm kitartását, türelmét és emberségét. Ingatlanirodájukat már másnak is ajánlottam, maximálisan elégedett voltam a munkájával.

További sok sikert kívánok!

2014.08.25.

Üdvözlettel

Szabados Melinda"

 


Kedves Magyarné Jarcsó Edit!

Ezúton szeretném megköszönni, mindenre kiterjedő segítségét lakáseladásom ügyének intézése és új otthonomba való költözés során tanúsított kedvességét. Bátran merem ajánlani Önt valamennyi ismerődömnek, mert megbízható és szeretetre méltó egyéniség, mélyen emberséges hozzáállással. Köszönöm gyors és hozzáértő ügyintézését.

Budaörs, 2014. ápr. 04.

Szeretettel, Mándi Józsefné

 


Kedves Edit!

Nagyon szépen köszönjük a pozitív hozzáállásodat,az érdekünkben kifejtett munkát, a szinte lehetetlent nem ismerő szervező készségedet. További munkádhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk. Maradj mindig ilyen kedves és mosolygós.

Üdvözlettel: Timi, József

2014.03.25. 

 Korda Zsuzsáról

Tisztelt Ingatlanközvetítõ Iroda!

 

Zsuzsival immár több éve "dolgozunk együtt".

Csak a legjobbakat tudom róla elmondani, kitûnõen ismeri az ingatlanpiacot, az árakat, fáradhatatlanul hordja az érdeklõdõket, amíg csak el nem jön az "igazi". Ingatlanügyekben biztos, hogy mindig hozzá fordulok.

Boros Krisztina
2014. január 24.
 
Tisztelt Iroda!
Egy jelentõs értékű ingatlan adásvételében mûködtem együtt Korda Zsuzsával, aki ingatlan tanácsadói és közvetítõi szakértelmével sokat segített a folyamat zökkenõmentes irányításában. A tranzakcióban résztvevõ felek érdekeit egyaránt képviselve, jó tárgyalókészséggel, precizitással és kellõ tapintattal hozzájárult az ügylet sikeres menetéhez és lezárásához. 
  
Köszönettel tartozunk munkájáért és más alkalommal is szívesen mûködünk vele együtt. 
 
Budapest, 2014. január 22. 
 
L. Péter
 
 

Tisztelt Köles Zoltán úr!

Ezúton szeretném megköszönni irodájuk segítségét szigetcsépi házam értékesítésében.

Kolléganõjük már többször segített nekünk - nekem illetve korábban két barátomnak is - ingatlanokkal kapcsolatban, ezért bátran mertem már én is ajánlani más ismerõseimnek.

2006 óta dolgozok saját cégemben. Kereskedõként nagyon sokat tárgyalok magyar és külföldi partnerekkel egyaránt. Hosszú évek tapasztalatával a hátam mögött is volt olyan alkalom, amikor meglepõdtem Kolléganõje ügyes tárgyalástechnikáján, helyzetfelismerésén és meggyõzõképességén.

Biztos vagyok benne, hogy a közeljövõben is fogunk együtt dolgozni!

Tisztelettel

T. Tibor

 


Kedves Beke Kristóf!
Alapvetõen nem terveztük ingatlanközvetítõ igénybe vételét, de nagyon örülünk, hogy összehozott Veled a sors egy eladásra kínált ingatlan megtekintése során. Személyedben egy kedves, segítõkész, felkészült, határozott, dinamikus, barátságos és rugalmas ingatlanszakembert ismertünk meg, melynek következtében nemcsak lakást vásároltunk rajtad keresztül, de az eladásra kínált ingatlanunk is -hihetetlenül rövid idõ alatt - sikeresen vevõre talált hathatós segítségeddel. Nagyon szimpatikus volt, hogy az adásvételi szerzõdés megkötéséig folyamatosan, sõt szükség esetén még azt követõen is a rendelkezésünkre álltál. 
Köszönjük, és további sok sikert kívánunk a munkádhoz!

Üdvözlettel,
D. Éva
2013.09.27.

 


Kedves Beke Kristóf,
Jómagam korábban nem igazán szívleltem az ingatlankereskedõket. Nem láttam szerepüket, úgy ítélve meg, hogy nélkülük is könnyedén megoldható egy adásvétel. Mivel az értékesítendõ ingatlanhoz képest az ország másik végére küldöztem családommal, mégis „ráfanyalodtam” erre a megoldásra. Nagyon pozitív csalódás ért. A Lakáscentrum munkatársa egy hónapon belül korrekt piaci áron értékesítette az ingatlant. Végig pontosan, megbízhatóan követte a teljes adásvételi folyamatot, ezzel igazán kényelmessé és hatékonnyá tette számunkra az ügyletet. Köszönöm!
Üdvözöl,
H. Aliz 

2013.06.17

 


Kedves Tóth Zoli,
Nagyon köszönöm a lelkes, segítõkész közremûködésed a lakásom kiadásával kapcsolatban. További sok sikert a munkádhoz.
Üdvözlettel.
Ratkai Krisztina
Dátum 2013. 06. 13.
 


 


Kedves Gáspár Andrea,
lezárult a lakásunk adás-vétele, és szeretném megköszönni a közremûködését. A mai gazdasági helyzetben nem könnyû az ingatlanpiac sem, ezért külön köszönöm, az odafigyelését, a gyorsaságot, hisz, nem egészen egy hónap alatt sikerült korrekt vevõt találnia. Azért is köszönet, hogy -elfoglaltságomat tekintve-, nem volt szükség a személyes jelenlétemre, mégis mindent gördülékenyen tudtunk bonyolítani. 
Kérem, tolmácsolja az iroda vezetõje felé gratulációmat, hogy ilyen munkatársakkal dolgozik: kedves, udvarias, remek kapcsolat tartó, megbízható és remekül képviseli a vevõt és az eladót egyaránt.
Még egyszer köszönöm:
Üdvözlettel:
Bencsik Erika
Dátum: 2013. 06. 14.
 


Kedves Tóth Zoli,
Köszönöm szépen a korrekt és gyors ügyintézést. A jövõben mindenképp kereslek, ha kiadó lakásom lesz. További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel, Pavo Orsi
Dátum: 06.06.2013 11:59
 


Kedves Bokor Éva!
Még egyszer szeretném megköszönni a tegnapi akciónk gyors és tisztességes lebonyolítását. Meglátszott, hogy nem csak gyakorlata van, de oda is figyel, hogy minde feladat a felek legteljesebb megelégedésére oldódjon meg. Ez tegnap is így volt. 
További örömöt kívánok munkájához és jó egészséget a mindennapokban.
Üdvözlettel: Szakács Zsuzsa
Date: Tue, 29 Sep 2009 12:01:34