Miként lehet a távhőből a jövő csodafegyvere?

Miként lehet a távhőből a jövő csodafegyvere?

2018-04-26 15:57:24
Forrás:

Több fejlesztést is tervez a FŐTÁV Zrt. a következő években, amelyek célja, hogy még szélesebb körben alkalmazott fűtési móddá válhasson a távhő, ráadásul a jövő már nem csak a fűtésről szól majd a cégnél, hanem a hűtést is előtérbe kívánják helyezni. A távhő népszerűsége az elmúlt években növekedett, számos irodakomplexum, vagy lakásprojekt választotta fűtési módként. Dr Mitnyan György, a FŐTÁV Zrt. vezérigazgatója a Portfolio FM&Office konferencián tartott előadást a távhő jövőjével kapcsolatban. 


ÁLTALÁNOS INGATLANPIACI HÍREK
eladó ingatlan kocsibeállóval
Eladó ingatlan autós szemmel
Akinek autója van, tudja, hogy nem mindegy, hol parkol. Az egy dolog, hogy az autó jobban amortizálódik akkor, ha ki van téve a természet viszontagságainak. Enné talán fontosabb, hogy a mindennapok kényelmében óriási különbséget jelent, hogy be lehet-e állni autóval a ház bejáratához, vagy esetleg még fűtött, a házzal egybeépített garázs is van.
lakás felújítás
Eladó ingatlan felújítása - megéri?
Örök kérdés, mennyire érdemes kicsinosítani egy ingatlant eladás előtt. Ha szebb, tetszetősebb, nyilván jobban lehet értékesíteni, a kicsinosítás viszont pénz- és időigényes tevékenység - ráadásul nem mindig lehetünk benne biztosak, hogy megtérül.
panel lakás
Panel lakást vásárolna? Győződjön meg a vezetékek állapotáról!
Házgyári panel lakások évtizedeken át készültek különböző tervek alapján és különböző kiviteli minőségben. Az viszont szinte az összesre jellemző, hogy az elektromos rendszere, ha fel nem újították, teljes mértékig elavult.Ha panel lakást vásárolna, győződjön meg a vezetékek állapotáról, mert azok felújítása elkerülhetetlen lehet, ugyanakkor jelentős költséggel és felfordulással jár.
Agglomeráció vagy nagyváros? Szempontok vidékre költözés előtt állóknak
Agglomeráció vagy nagyváros? Szempontok vidékre költözés előtt állóknak
A home office szélsebes terjedése és a külső-agglomerációban található ingatlanárak egyre több családot biztatnak arra, hogy elhagyják a nagyvárosok komfortos, de egészségtelen és zajos miliőjét. Bár az akár 30-40 km-re lévő kisvárosok és falvak csábítóak tudnak lenni, a felkészületleneket jónéhány meglepetés érheti a kiköltözés után. A cikkünkből kiderül, hogy miért érdemes – vagy éppen miért nem érdemes – az agglomerációba költözni.