Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlethelyiség utcai bejáratos
Belső terület 68 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: felújított
Épült kb. 1910
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
Eladásra kínálom ezt a belső kétszintes, galériázott, utcai bejáratos, nagy üvegportálos üzlethelyiséget.

KÖRNYÉK:
A helyiség Erzsébetvárosban, a Külső- Ligettelek városrészben, az István utcában álló polgári ház földszintjén található, mintegy 500 méterre a Városligeti új mélygarázstól. A szomszédságban számtalan üzlet, bolt található és a ház mellett lévő telken butik szálloda építését tervezik.

Az ÜZLETHELYISÉGRŐL:
Jelenleg is minden komforttal rendelkezik, szeparált fürdő, WC, konyha, két zárt tároló és az elegáns belső kialakítás miatt kiválóan alkalmas bármilyen kereskedelmi-szolgáltató, vagy irodai célra. Korábban nyomdai szolgáltatás, műterem, iroda funkciókkal működött.
A jelenlegi klíma külön engedély nélkül cserélhető modern, split klímára, mivel az elhelyezés a falsíkon belül megoldott.
Saját víz és elektromos mérőkkel rendelkezik, a fűtés és a melegvíz szolgáltatás házközponti rendszerű, radiátoros fűtőtestekkel.

KINEK AJÁNLOM:
A helyiség kőhajításra fekszik az új Városligeti kultúrális negyedtől, adottságai alapján bármely kereskedelmi, szolgáltató, vagy irodai funkcióra is alkalmas, de ajánlom befektetőknek is tartós kiadásra. Akár rövidtávú idegenforgalmi szálláshely is kialakítható, mivel minden infrastruktúrával rendelkezik és kiváló a megközelíthetősége tömegközlekedéssel is.

Ár

Irányár 35 millió Ft (514.71 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név dr. Loósz Tamás
Telefon +36 20 577 Mutasd
Email dr_loosz_tamas@ Mutasd
kiemelt