Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 148 m²
Építési állapot új
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet földszint.
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2017
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre,
III. ARANYHEGYEN PANORÁMÁS ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÓKERT!

Aranyhegyen új építésű lakókertben ÖRÖK PANORÁMÁS
fokozottan energia hatékony lakások eladók 2018. év végi átadással.

Elhelyezkedés, beépítés:
Az épületek 2+1 lakásos szabadon álló (pince, földszint, emeleti) kialakításúak. Az épületek megközelítése a (helyszínrajzon feltüntetett) közösen használt bejáróról történik. A földszinti garázsokba közvetlenül a bejáróról lehet behajtani. A lakások földszinti bejáratához a bejáró útról nyíló térkővel burkolt úton juthatunk el. A lakások előtti területen (a földszinti garázs környékén) 2 autó elhelyezésére lesz lehetőség. Az épületekben 2 db, belső lépcsős kétszintes lakás található. Mindegyik lakás saját kertkapcsolattal (kerttel), terasszal és erkéllyel rendelkezik. A lakások mindegyike rendelkezik: nappali-étkező-konyha, közlekedők, lépcső, 2db fürdőszoba-wc, és 3 külön hálószoba. Az emeleti hálószobák egyikéből juthatunk ki az emeleti teraszra. Az emeleti fürdőszoba-wc helyiség rendelkezik egy „teregető” erkéllyel. A lakások tervezésénél maximálisan figyelembe vettük a flexibilitást. Ezért a fszt.-en elhelyezkedő gépkocsi tárolót oly módon terveztük (illetve kívánjuk kialakítani), hogy azt később hobby szobává vagy egy teljes értékű lakószobává lehessen alakítani. A lakások nagyméretű nyílászárói nemcsak napfényes helyiségeket eredményeznek, hanem a déli domboldal által nyújtott körpanoráma páratlan szépségét is élvezhetővé teszik a lakás szinte minden helyiségéből. Itt kívánjuk felhívni a figyelmet arra, hogy a kertek, utak, közös tulajdonú területek. Az egyes lakásokhoz tartozó kertek kizárólagos használati joggal kerülnek (végérvényesen) a lakásokhoz hozzárendelésre. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a lakások végleges külső-belső kialakításnál, az egyes helyiségek pontos alapterülete és műszaki tartalma a marketing és engedélyes dokumentációkban feltüntetettektől eltérhet.

Telek:
A fent említett területre 3 lakásos társasház épül. Az épületek mindegyike egyforma épülettömegével, a lakásokhoz tartozó (saját használatú) kertekkel és teraszokkal egységes „lakókert” jelleget kölcsönöz a területnek.

A terület a város irányában lejt. Így a terület nagy részéről kilátás nyílik a városra. A szomszédos telkek részben beépíttettek. Az L6-III/SZN építési övezet adta lehetőségeknek köszönhetően, a Vevők racionális igényeinek és a kor építészeti követelményeinek megfelelően kerül kialakításra az épületek tömege és belső funkcionális elrendezése.

Ár

Irányár 74 millió Ft (500 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Nyitrai Dorottya
Telefon +36 70 389 Mutasd
Email nyitrai.dorottya@ Mutasd