Ingatlan részletes adatai

Lakás típus 402
Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 114 m²
Építési állapot új
Szobák száma 4 szoba
Parkolás
Emelet 4.
Komfort duplakomfort
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2019
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Terasz 42 m²
Kilátás utcára, udvarra,
SUNNY HOUSE - PRÉMIUM TÁRSASHÁZ A NAP-HEGY ÉS A GELLÉRT-HEGY TALÁLKOZÁSÁNÁL !

Lakás azonosító: IV./402, N+3, 100,2 m2 + 42,9 m2 terasz.

Az I. kerület mindig pezsgő központi részén, nívós referenciákkal rendelkező ingatlanfejlesztő cégtől, 2019. év végi átadással épül az impozáns Sunny House lakópark.

ÉS MIÉRT A SUNNY HOUSE ?

>Közel a látványosságokhoz; a Citadella, a Vár ,a Duna és a Belváros 5 perc alatt elérhető.

>Megfizethető, luxus minőségű beépített anyagok, lendületes homlokzat, üvegfelületek, méretes zöldfelület - mindez az energiatudatos tervezés és megvalósítás jegyében.

>Jacuzzi, grillezési lehetőség, napozóterasz és panorámás zöldtető.

>A Gellért-hegy, a Naphegy és a Tabán találkozásánál számtalan sportolási és relaxációs program is elérhető (Oxygén Wellness Naphegy 5 perces sétával elérhető)

>Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a MOM Park bevásárlóközpontban, csupán 800 m-re.

ÉPÜLET:
A legújabb építészeti trendek alapján került megtervezésre a 40 lakásos épület, melynek pince szintjén teremgarázs-beállók, földszintjén üzlethelyiségek, az emeleteken pedig egyéni igényekre szabható és praktikus életterekkel megtervezett modern lakások kerülnek megépítésre.

A társasház egy tágas és elegáns előcsarnokon keresztül közelíthető meg; egy fő lépcsőházra felfűzött, átriumos, világos folyosón keresztül elérhető lakásokat tartalmazó épület. A folyosó megvilágítását a tetőn elhelyezett felülvilágítón keresztül érkező természetes fény is segíti.

Földszint + 4 szint lakószintekből álló épület, ami három elkülönülő részre osztható. A 4. emeleten impozánsabb 'penthouse' lakások kerülnek kialakításra nagy teraszokkal, míg az 1-3. emeleten a hagyományos, praktikus alaprajzú 1-3 szobás lakások épülnek.

Az udvaron és a tetőszinten kialakított terasz közös használatú. A legfelső, tetőszinten napozóterasz, zöld felület és jacuzzi kap helyet !

Az épület szintjeit a parkolóból közvetlen lift összeköttetéssel és lépcsőházon át lehet megközelíteni.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Monolit vasbeton fal- és födémszerkezet, vasbeton lépcső és merevítő falak, Silka tégla lakáselválasztó és Ytong válaszfal szerkezetek.
A lakások és az üzlet számára a hideg és meleg-vízmérés lehetőségét biztosított. A meleg-víz előállítása indirekt fűtésű használati meleg-víz tárolóval történik. A meleg-víz hálózat cirkulációs rendszerű.

Hűtés - Fűtés: A lakások hőenergia ellátását az épület tetején elhelyezett központi levegő-víz hőszivattyúval biztosított. A fűtési-hűtési hőleadók mennyezetbe épített hűtési-fűtési körök, valamint a fürdőszobákba törölközőtartós csőradiátorok kerülnek beépítésre. A hőellátási rendszer minden lakásban külön, szobatermosztátról szabályozható.
Lakások részére a hideg, illetve használati meleg-víz mérővel azonos mérő szekrényben egyedi hőmennyiségmérők kerülnek beépítésre illetve a központi használati meleg víztartály fűtéséért szintén a hőszivattyú rendszer felel.

Szellőzés: A belső fürdőszobák és önálló WC-k szellőzése automata fali ventilátorral megoldott. A konyhai tűzhelyek fölé páraelszívó kerül beépítésre, melynek elszívásai közös gyűjtőkürtőre csatlakoznak.

Nyílászáró szerkezetek: A lakásbejárati ajtók a tűzvédelmi- és biztonságtechnikai (MABISZ) előírásoknak megfelelően több ponton záródó biztonsági zárral készülnek. A bejárati ajtó utólag szerelt ajtótokokkal készült CPL laminált felületű ajtó. A belső ajtók utólag szerelt ajtótokokkal készült CPL laminált felületű ajtók. Ablakok és erkélyajtók hő- és hangszigetelt üvegezésű, három-rétegű (műszaki követelmény: Uw=1,1 W/m2K); argon gázzal töltött, korszerű műanyag szerkezetű nyílászárók, szürke fóliázott, jellemzően bukó-nyíló vasalattal.

Padlóburkolatok: A lakószobákban laminált parketta készül. A vizes helyiségekben kerámia padlóburkolatok lesznek, az erkélyek, illetve teraszok fagyálló, nagy szilárdságú, csúszásmentes kerámialapokkal lesznek burkolva. A fürdőszobákban és wc-kben ajtómagasságig csempeburkolat készül. A konyhai pult és faliszekrénysor közötti sávban úgyszintén.

Felületképzés: A lakásokban fehér színű diszperzit anyagú szobafestés készül.

Felszereltség: A fürdőszoba és wc Bavaria (vagy hasonló minőségű) szaniter wc-berendezés, hagyományosan szerelt hátsó kifolyású falba beépített tartállyal. Beépített fürdőkád, fehér színű Kaldewei, hozzátartozó csapteleppel (Kludi vagy hasonló minőségű). Mosdó Bavaria (vagy hasonló minőségű) kerámia betétes egykarú csapteleppel (Kludi vagy hasonló minőségű). Konyha Minden lakásban hűtő- és mosogatógép csatlakozó kialakítás, elszívó csatlakozás kiépítése, kürtőbe kötött kivitelhez.

Egymedencés, csepptálcás, rozsdamentes mosogató, kerámia betétes, egykaros csapteleppel (Kludi vagy hasonló minőségű). Elektromos szerelvények Schneider vagy egyenértékű kapcsolók és dugaljak. Kaputelefon a bejárati ajtó mellett.

FIZETÉSI ÜTEMEZÉS:
20%-szerződéskötésnél
80%-átadásnál

TEREMGARÁZS:
További 5.850.000- Ft/ beállóhely.

ÜGYVÉDI MUNKADÍJ:
0,5%.

További részletes információkért kérem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 167 millió Ft (1 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email vass_tamas@ Mutasd