Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre, udvarra,
NAPRAFORGÓ TÁRSASHÁZ-ANGYALFÖLD

> AZONOSÍTÓ: II. emelet 14. lakás.
> ALAPTERÜLET; 50,3 m2 + 4,95 m2 ERKÉLY.
> KILÁTÁS:parkosított kert/udvar.
> GARÁZS:+ 3.900.000- Ft.

XIII. Angyalföld kertvárosi részén épülő 22 lakásos,magas műszaki tartalommal bíró társasházban leköthető igényes, új építésű otthon! A folyamatban lévő építkezés műszaki befejezése; 2020. december, birtokba adás: 2021.I. negyedév.

Az épülő társasház pince, földszint + 4 szintes lesz, melyben összesen 22 lakás + teremgarázs beálló és 22 tároló kerül kialakításra.

A társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 4. emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.

A társasházban 39 m2-től - 126 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat. Az ingatlanok igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezéssel készülnek.

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld a pesti oldal egyik legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt és kiegyensúlyozott élethez.

A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30 A, 226, 230-as buszok megállói.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek. Kocsival percek alatt elérhető a Duna Plaza, a Dagály-fürdő vagy az Oxygen-wellness.

Általános fizetési ütemezés:
-szerződés megkötésekor foglaló:10%
-szerződés megkötésekor I. vételár részlet:10%
-2020.március 31. (szerkezetkész): 30%
-2020.szeptember 30. (emelt szintű szerkezetkész): 20%
-2020. december 31. (műszaki befejezés): 25%
-2021. március 31. (használatba vételi engedély): 5%

---

A lakópark lakásainak megvásárlásához készpénzfizetés mellett hitelfelvételt is segítségbe vehetnek a vevőink! Szakképzett tanácsadónk segít ügyfeleinknek személyre szabottan kiválasztani a legmegfelelőbb hitellehetőséget illetve állami támogatással igényelt hitel és CSOK-Családi Otthonteremtési Kedvezmény is igényelhető.

További információkért, részletes tájékoztatásért, műszaki adatokért kérem hívjon bizalommal!

Ár

Irányár 47,5 millió Ft (950 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email vass_tamas@ Mutasd