Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 94 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült kb. 1930
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
Budapest XII.ker. Márvány u.i 94 m2-es 4 szobás felújítandó III.emeleti társasházi öröklakás, liftes házban eladó.

A lakás felújítását a tulajdonos elkezdte, ez vonatkozik a külső nyílászárókra,mely új 3 rétegű üvegezésű és redőnyösek ,az utca felé a nagy és magas ablakok miatt motoros alu redőnyökre lett kicserélve. Ezzel egyidejűleg a gépészeti résznek a felújítását is elkezdték, mivel a fürdőszobát , és a konyhát is át akarták alakítani. Ez tartalmazza az előírásoknak megfelelő új kondenzációs kazán beépítését-ezt csak be kell kötni-a kémény bélelése is megtörtént. A villanyhálózat megfelelő, mivel régebben fogászati rendelőnek használták. A további munkálatok az új tulajdonosra vár. A lakás belmagassága 3,5 m így akár galériázható is.
A lakás tehermentes, közös költség 33.000 Ft/hó mely a szokásos költségeken kívül tartalmazza a víz és csatorna használatát is. A ház lakói 2019.07.01. úgy döntöttek,hogy létrehoznak egy felújítási alapot 40 Ft / m2 / hó. A közös képviselő tájékoztatása alapján, folyamatosan pályáznak épület felújításra,a lift cseréjére,melyet a közeljövőben meg szeretnék ejteni.

A lakóház jellemzője: 5 szintes(földszint és 4 emelet), 43 lakásos társasház+5 üzlethelyiséggel. Két utcáról lehet bemenni a házba; a főbejárata a Márvány u-ban van, míg a hátsó bejárat a Királyhágó utcából. A háztartási hulladékot innen szállítja el a szolgáltató.
Befektetőknek, irodának, rendelőnek ,lakásnak kiválóan alkalmas.

Ár

Irányár 64,5 millió Ft (686,17 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd