Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3+1 félszoba
Parkolás
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1930
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
Dupla komfortos társasházi (7 lak.) LAKÁS ELADÓ Budapest 11. kerületében, az Ábel Jenő utcában!
A lakás a földszinten helyezkedik el, két bejárata van és két helyrajzi számon van nyilvántartva. Jelenleg össze vannak nyitva, de egyetlen ajtó befalazásával a két lakás azonnal önálló ingatlanná válik. A nagyobbik lakásba belépve egy hatalmas hallban találjuk magunkat, amely egyben az előszoba funkcióját is betölti. Innen nyílik egy kényelmes zuhanyzós, WC-vel rendelkező fürdőszoba, a konyha és egy nagy, 25 nm-es szoba is, amely az utca felé, de a kertre néz.
A konyhából egy ajtón át a kisebbik lakást lehet megközelíteni, amelynek egyébként természetesen külön bejárata is van. Ennek a kisebbik lakásnak az előszobájából nyílik egy zuhanyzós WC-s fürdőszoba, valamint egy nagyméretű, 18 nme-es szoba, amely ugyancsak a kertre néz.
Minkét lakás külön-külön cirkó gázkazánnal rendelkezik, külön villany- és gázórája van.
A nagyobbik lakáshoz tartozik még a földszinten egy különálló 6,5 nm-es tároló helyiség, ami fűtött, jelenleg konyhaként funkcionál, tehát víz is van benne.
Ideális lehet két generáció számára, a két bejárat, a szeparáltság miatt, de ugyanakkor mégis egymás mellett tud élni két család.
A környék rendkívül nyugalmas, ősfás társasházi környezetben fekszik a ház, de a Villányi út, amelynek kiváló a közlekedése, gyalog 1 perc alatt elérhető.
A lakások közös költsége 20 e Ft/hó illetve 13 e Ft/hó, amelyben benne van: a víz, csatorna, szemétszállítás, háztakarítás, ház-közös villanyfogyasztás és a felújítási alapképzés költsége is. A lakások rezsidíja így csak a saját villany és gázfogyasztásra korlátozódik.
Nagy előny még, hogy az utca parkolás szempontjából nem fizetős! (Bár az Önkormányzatnál évi 2000 Ft-ért ki lehet váltani a parkolási engedélyt)
Az ingatlan bármikor megtekinthető, kérem hívjon időegyeztetés végett.

Ár

Eredeti irányár 76 millió Ft
Akciós ár 71 millió Ft (710 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Pozsárné Szabady Júlia
Telefon +36 20 945 3 Mutasd
Email pozsarne.julia@ Mutasd