Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás
Emelet 2.
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül:
belül:
Épült kb. 1915
Épület szintje 2
Lift nincs
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az eladásra kínált ingatlan közvetlenül a Liszt Ferenc tér szomszédságában található a Paulay Ede utcában. A közelben minden megtalálható, legyen szó bevásárlásról, ügyintézésről vagy szórakozásról. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés kitűnő.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1900-as években épült két szintes, 8 lakásos társasház felújításra szorul, tetőterét a lakóközösség értékesítette, így ennek az évnek a végén, de legkésőbb jövő tavasszal megkezdődhet a teljes körű felújítás melynek keretében plusz két szinttel bővül az épület, külső illetve belső homlokzata megújul és lift kerül beépítésre.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A második emeleti utcai nézetű lakás 100 nm alapterületű, KÉT bejárattal rendelkezik, egyediségét ez adja, mert egy udvari 30 nm garzon és egy utcai 70 nm lakás is kialakítható belőle. A két utcai nézetű szobája a hallból közelíthető meg és egybenyílóak. Benapozottsága kiváló a délkeleti fekvésnek köszönhetően. Belmagassága 3.8 méter, fűtése konvektorral megoldott. Rövid vagy hosszú távú bérbeadásra kifejezetten ajánlott, jelen pillanatban ritkaság a piacon hasonló paraméterű ingatlant találni.
LAKÁS MÉRETEI:
Szoba1: 27 nm
Szoba2: 25.8 nm
Hall: 16.4 nm
Fürdő: 5.18 nm
Konyha: 7.55 nm
Félszoba: 8.24 nm
Előszoba: 7.07 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az ingatlan fűtése konvektorral megoldott, de cirkó vagy elektromos fűtés kialakítására is van lehetőség. Minden fogyasztás egyedi mérés alapján történik.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség ….. forint mely az általános dolgokon kívül a felújítási alapot is tartalmazza. (?????)
PARKOLÁS:
Parkolási lehetőség az utcában adott fizetési övezetben, de az új tulajdonosnak lehetősége van parkoló kártyát igényelni.

Ár

Eredeti irányár 65 millió Ft
Akciós ár 64 millió Ft (640 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Nyitrai Dorottya
Telefon +36 70 389 Mutasd
Email nyitrai.dorottya@ Mutasd