Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege tanya
Belső terület 220 m²
Telek terület 6000 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 6 szoba
Komfort félkomfort
Fűtés fa
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Közműállapot csatorna: nincs adat
gáz: nincs adat
villany: nincs adat
víz: nincs adat
Övezeti besorolás
Lift nincs
Bács-Kiskun megyében, Kiskunmajsától 15 kmre egy szép, csendes, faluban két különálló, felújításra szoruló házunk egy telken eladó.

A telek 6000 nm aminek felét vaderő borítja. Az újabb épitésű ház mészkőből van épitve, a régebbi pedig vályogból és mészkőből.
Mindkét épület 220 négyzetméter.A újabbik házban előszoba, fürdőszoba, külön WC, 60 nm-es tágas nappali, nagy konyha, 3 nagy hálószoba és tároló helyiség van. A tetőtér fém szerkezetű és beépíthető. Az eredeti mennyezet 3.50 méter volt amit leeresztettünk 2.50 méters magasságra


A régebbi házban a következö elrendezés van: nagy folyósó, fürdőszoba, konyha, két nagy szoba. A ház másik része műhelynek lett átalakitva amit hajópadló borít.


Mindkét házban fatüzelésű fűtés van, 400V áram ellátás és szigetelt ablakok vannak. A telken 80 meters fúrt kút biztosítja a vízellátást.

A telekkel szemben van a buszmegálló. A faluban számos üzlet, étterem, posta, általános iskola, hazi orvos, fogorvos, gyógyszertár, bank, könyvtár, halastó, focipálya kördeszka pálya és tekepálya található.

A teljeskörű felűjitás idő, pénz és megfelelő egészségi állapot hiányában nem lett befejezve emiatt ingatlan irányára 7.500.000.- Ft.
Amennyiben komoly vevő akad, természetesen engedek az árból, s esetleg 2 részletben is fizethető, első részlet mindenképp 3.000.000.- Ft.

Ár

Irányár 8 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Magánhirdető
Név Sabrina Vermeulen
Telefon 0620439 Mutasd
Email sabrinavermeulen2014@ Mutasd