Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 8 szoba
Telek terület 720 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült kb. 1994
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Örök panorámás, Kétgenerációs családi ház Perbálon várja összeköltöző lakóit.

A ház az 1990-es években épült téglából, annak megfelelően, hogy akár két külön generáció is egy épületben élhet, de még is külön. Ezért már eleve úgy lett kialakítva a szintenkénti bruttó 123 nm, hogy a közművek teljesen külön kerültek beépítésre-külön órák; kazán- és teljesen külön bejárat.
A telek leejtéséből adódóan az alsó szint kertkapcsolatos,és teraszos, míg a középső szint kertkapcsolatos és erkélyes. A harmadik szint,ami a tetőtér előkészítve beépítésre,csak a válaszfalak és a burkolatok hiányoznak, tehát a ház még erre bővíthető.
Az alsó szinten, négy egész szoba,konyha, fürdőszoba,közlekedő került kialakításra-ez összesen 100 nm hasznos területű, melyhez egy 18 nm-es jelenleg műhely-raktárként funkcionáló helyiség tartozik, ezzel növelve 118 nm a hasznos területet.
A fenti szinten ugyan ez annyi különbséggel, hogy egy feljáró csatlakozik a tetőtérbe, valamint egy külön bejáratú garázs, mely 21 nm-es.
A ház folyamatosan lakott és karbantartott, de már az alsó szintre kisebb esztétikai javítások szükségesek. Az egyedi fa nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel készültek, az árnyékolást a zsalugáter biztosítja. Jelenleg a gáz kombicirkó fűtésen kívül a fenti szinten cserépkályha is biztosítja a lakás melegét.
Összegezve: nagyon jól elgondolt kialakítású önálló családi ház, mely nem csak két-vagy három generáció összeköltözésére is alkalmas, hanem akár társasházként is üzemeltethető, így akár befektetőknek is kiváló.
Alsó szint hasznos : 118 nm az alábbiak alapján-négy db szoba: 25 nm; 17 nm; 14 nm; 15 nm; konyha 11 nm;közlekedő 13 nm; fürdőszoba 4 nm; Wc 1,4 nm; valamint 18 nm külön szoba,mely jelenleg műhely-tároló.
Fenti szint hasznos: 100 nm az alábbiak alapján :négy db szoba-25 nm; 17 nm; 14 nm;16 nm; konyha 11 nm; közlekedő 11 nm; wc+fürdőszoba 6 nm + a garázs és a tetőbe a feljáró.

Ár

Irányár 72,9 millió Ft (235,16 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd