Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+3 félszoba
Telek terület 744 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort komfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült kb. 1975
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
A környék infrastrukturális fejlődésének köszönhetően AKÁR BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, -felujitandó, bővithető- családi ház Mátraszentimrén, a központhoz közel, de mégis csendes, fenyvessel teli részén!
A közeli sipályák, a friss levegő,a gyönyörű, csendes erdei környezet mindinkább teret ad a FALUSI TURIZMUS fejlődésének.
A település jogosult a FALUSI CSOK által nyújtott előnyökre, igy akár 10 MFt-hoz is hozzájuthat épitkezés, bővités, felujitás során.
A ház alapterülete kb. 95 nm, az alsó szint, ahol a kazánház, konyha, szoba, előtér kapott helyet, akár kis apartmannak is berendezhető,fekete bazalt diszburkolatot kapott. A lakószint külső lépcsőn megközelithető. Itt egy teljes értékű 3 szobás lakás található. Viz, villany, csatorna bekötve, gáz nincs a környéken. A fűtés központi, vegyes tüzelésű kazánról működik, de emellett egy fűrészporos kazán is helyet kapott. Egy belső csigalépcső vezet a tetőtérbe, ahol 2 szoba egy kis fürdőszobával található.
Felujitás után akár egy nagy családnak igazi otthona lehet, akár a- környéken megnövekedett igényre való tekintettel- turizmus kiszolgálására is alkalmas a ház.
Nemcsak családi otthon, de biztos megélhetést nyújtó otthona is lehet!

Ár

Irányár 19,5 millió Ft (130 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd
csak nálunk