Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 250 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 792 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2005
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Terasz 27 m²
Extrák ledvilágítások, napelem és geotermikus , radiátor és padló fűtés, klíma 3 db , szúnyogháló, redőny, központi porszívó, a konyhában aeg berendezési eszközök indukciós főzőlap, gránit mosogató és csaptelep, szemétlapát adapter, a kertben öntöző rendszer, fűthető járda, távirányítós garázs és kertkapu,
Családi ház eladó Érd!

Érd Tusculánum részén a Kossuth Lajos utcában kerül eladásra ez az önálló nagyon jó elosztású családi ház. Ide tényleg csak költözni kell, azonnal birtokba vehető ez nagy ritkaság.

A ház teljesen elszigetelt, kívülről nem is ismerhető fel, hogy milyen hangulatos az egész , tehát aki ilyen jellegűt szeretne vásárolni , annak ezt mindenféle képen meg kell tekinteni.
A kertbe való belépéskor még nem is látszik, hogy a ház milyen nagy és praktikus kialakítású, csak annyi a benyomása az embernek, hogy ez egy jó ház, jó a fekvése és tetszetős. Már az is nagyon jó, hogy az előkertben örökzöldek lettek ültetve, valamint szembetűnő a ház bejárata előtti nagy fedett terasz -27m2- . Az ingatlan különben szabadonálló így teljesen körbejárható.

A házba belépve egy tágas előtérbe lépünk ahol a beépített szekrényeken kívül a videós távoli betekintéses kamerarendszer riasztórendszer is megtalálható és innen már bepillantást nyerünk a ház központi részére, mely amerikai konyhás nappaliból áll. Ez a rész teljesen nyitott, a nappalit -30m2 - egy lépcső választja el konyha-étkezőtől. A nappali átriumos öt méter belmagasságú és kandallós.
Innen kényelmes és nagyon szép lépcsőn érünk fel az emeleti nyitott galéria részre és a zárt tetőtér részbe, ahol jelenleg egy nagy szoba -22 m2 -hasznos területű (bruttó :45 nm )de akár két szobára is kialakítható. A tető folytatásában még van egy szintén kb 22 m2hasznos területű helyiség(bruttó 50 nm ) ami jelenleg tárolóként van berendezve de egy kis ráfordítással szinté szobákká lehet alakítani, valamint a garázs feletti rész még további beépítésre vár.
Visszatérve a földszintre a további helyiségek találhatók:
-kamra, Wc, három külön álló szoba melyeknek méretei jóformán egyformák- 14m2- fürdőszoba 20 m2 egy 36 m2-es dupla garázs mely fűtött, kazán tároló, és háztartási helyiség mosókonyha.

Extrák:Ledvilágítások, Viessmann kazán és kondenzációs tároló,keringetős szivattyú így a melegvízcsap megnyitása során azonnal jön a melegvíz, konyhában beépített készülékek AEG szemétlapát adapter,indukciós főzőlap, gránit mosogató és csaptelep, napelem és geotermikus,radiátor és padló fűtés, klíma 3 db, szúnyogháló, redőny, központi porszívó minden szinten , hővisszanyerős kandalló ezeket úgy is fegyelembe lehetne venni, hogy az ingatlan megvásárlásához ajándékként az új vevő megkapja, tehát érdemes megnézni ezt az ingatlant ezenkívül a kertben öntöző rendszer, fűthető járda, távirányítós garázs és kertkapu, felállított medencének hely, pince de csak tárolásra alkalmas.
Az ingatlan tehermentes és több generáció együttélésére is alkalmas

Ár

Irányár 129 millió Ft (498,07 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd