Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 250 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 792 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2005
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika nincs
Terasz 27 m²
Extrák napelem és geotermikus fűtésre előkészítve, radiátor és padló fűtés, klíma, szúnyogháló, redőny, központi porszívó, a konyhában aeg berendezés, a kertben öntöző rendszer, fűthető járda, távirányítós garázs és kertkapu,
Családi ház eladó Érd!

Érd Tusculánum részén a Kossuth Lajos utcában kerül eladásra ez az önálló nagyon jó elosztású családi ház. Ide tényleg csak költözni kell, azonnal birtokba vehető ez nagy ritkaság.

A ház teljesen elszigetelt, kívülről nem is ismerhető fel, hogy milyen hangulatos az egész , tehát aki ilyen jellegűt szeretne vásárolni , annak ezt mindenféle képen meg kell tekinteni.
A kertbe való belépéskor még nem is látszik, hogy a ház milyen nagy és praktikus kialakítású, csak annyi a benyomása az embernek, hogy ez egy jó ház, jó a fekvése és tetszetős. Már az is nagyon jó, hogy az előkertben örökzöldek lettek ültetve, valamint szembetűnő a ház bejárata előtti nagy fedett terasz -27m2- . Az ingatlan különben oldalhatárosan épült , ezáltal teljesen körbejárható.

A házba belépve egy tágas előtérbe lépünk ahol a beépített szekrényeken kívül a videós kamerarendszer riasztórendszer is megtalálható és innen már bepillantást nyerünk a ház központi részére, mely a konyha-étkező és nappaliból áll. Ez a rész teljesen nyitott, a nappalit -30m2 - egy lépcső választja el konyha-étkezőtől. A nappali átriumos és kandallós. Innen kényelmes és nagyon szép lépcsőn érünk fel az emeleti nyitott galéria részre és a zárt tetőtér részbe, ahol jelenleg egy nagy szoba -22 m2 -hasznos területű, de akár két szobára is kialakítható. A tető folytatásában még van egy szintén kb 22 m2hasznos területű helyiség ami jelenleg üres, valamint a garázs feletti rész még további beépítésre vár.
Visszatérve a földszintre a további helyiségek találhatók:
-kamra, Wc, három külön álló szoba melyeknek méretei jóformán egyformák- 14m2- fürdőszoba 20 m2 egy 36 m2-es dupla garázs mely fűtött, kazán tároló, és háztartási helyiség.

Extrák: Ledvilágítások, napelem és geotermikus , radiátor és padló fűtés, klíma 3 db , szúnyogháló, redőny, központi porszívó, a konyhában AEG berendezési eszközök indukciós főzőlap, gránit mosogató és csaptelep, szemétlapát adapter, a kertben öntöző rendszer, fűthető járda, távirányítós garázs és kertkapu,

Az ingatlan tehermentes és berendezéssel együtt eladó.

Ár

Irányár 109.9 millió Ft (424.32 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Kft.
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd