Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 240 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7+1 félszoba
Telek terület 800 m²
Parkolás van, nem meghatározott
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1998
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budapest egyik legszebb részén Budán a Sas hegy BAH csomópont felöli részén csendes utcában 800 m2-es telken 1933-ban épült és 1998-ban átépített felújított modernizált villa 3 önálló lakásnak kialakítva eladó. Az ingatlan egészen kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, az öt perc sétára levő villamos és buszhálózattal 12 perc alatt a város közponjába juthatunk. Mintegy 5-7 perc alatt gépkocsival kijuthatunk az M7M1 autópályára.
A telken 2 gépkocsi parkolása van kialakítva. Az utcafronton parkolási helyek állnak rendelkezésre, itt nem fizetős. A lakások fűtése cirko rendszerű, amely kiegészül napkollektoros(10m2) tavaszi-őszi időszakok közötti szinte kizárólagosan ebből keletkező melegvízellátással. Az alsó közvetlen kertkapcsolatos lakás víztisztító berendezéssel , a ház vízrendszere mágnesen megoldással vízkövesedés, továbbá tulnyomás elleni védelemmel van ellátva.
A földszinti lakás rendelkezik egy mintegy 35m2-es szuterénnel természetes megvilágítással kiegészülve. A fűtött szuterénben helyezkedik el egy újszerű kiváló állapotú szauna, zuhanyozóval, mosdóval , WC-vel és önálló vízmelegítővel kiegészülve. A szuterénnek önálló kertkapcsolatos kijárata is van. Ugyanitt áll rendelkezésre a mosóblokk is. A kertből nyiló lépcsőházból megközelíthető tetőtéri lakások nagy műanyag nyilászárókkal rendelkeznek, világosak modernek, szép és igényes fürdőszobákkal és amerikai stilusu konyhákkal rendelkeznek és teljesen gépesítettek.
Az egyik lakás erkélye a nagy előkertre, a másiké a Gellért hegyre, a Várra és a Szabadság hegyre néz, örökpanorámával. A két lakás összenyítható, igy 100m2-es körpanorámás lakás is kialakítható. Jelen állapotukban albérletként is kíváló jövedelemtermelő képességgel rendelkeznek. A lakások mindegyike kiváló betörésbiztos ajtórendszerrel rendelkezik. Van elektronikus védelem központi bekötéssel és ablakvédelem esztétikus rácsszerkezettel.
A ház igény szerint kisebb felújítást igéyelhet, elsősorban festés, tapétázás. Az eladási árban benne van az összes konyha, fürdöszoba berendezések és az emeleti részeken a mosógépek is.
A fölszinti nagyméretű lakásban elsősorban a könyvtárszoba igényes polcrendszereinek eladására is sor kerülhet, kiegészülve a nappali és hálórész egyes butoraira is.
Az eladó kivitelező építész, aki igény esetén az esetleges felújítási igények kielégítésében hatékonyan közre tud működni. A telek parkosított , gyümölcsfákkal és örökzöldekkel ültetve, füvesítve.

Ár

Irányár 295 millió Ft (1 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Vass Tamás
Telefon +36 70 770 Mutasd
Email vass_tamas@ Mutasd