Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 220 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés geotermikus / zöldenergia
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2018
Épület szintje 3
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika bb: 81%–100% közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő
EGY IGAZI KURIÓZUM!!!

Eladó Madárhegyen a város egyik legkeresettebb részén, családi házas villanegyedben, csendes, elegáns környezetben, elegáns, új építésű ház, nagy és növényekkel gazdagon parkosított telekkel.

AZ EGÉSZ HÁZRA ÉS KERTRE JELLEMZŐ A KÉNYELEM, AZ ESZTÉTIKA ÉS A HASZNÁLHATÓSÁG HARMÓNIÁJA. A RÉGI VILLA-STÍLUSFILOZÓFIA KÜLÖNLEGES ÉRTÉKEIT MEGTARTVA, A MODERN, MAI IGÉNYEKNEK ÉS FUNKCIONALITÁSNAK MEGFELELŐEN KIALAKÍTVA - MINIMÁL STÍLUSBAN KIVITELEZVE.

Az épület a telken jól elhelyezett, a szokásosnál nagyobb elő – és oldalkerttel, a területi adottságokat jól kihasználva. A ház három szintes, 220 m2. össz. belső területű + 160 m2. terasz és tetőterasz területtel, térbeli elhelyezését tekintve, kiváló. A teraszok a szokásostól eltérően nagyméretűek, közülük kettő a nappalival közvetlen kapcsolatú és mindegyik terasz és erkély ötletes megoldásokkal kialakítva.
Az épületben három lakószint készült, különösen tágas, több térelosztású nappali, külön elhelyezett konyha és 3 külön bejáratú lakószoba készült járható gardróbokkal, 4 fürdőszobával és 1 vendég wc.-vel.
A konyha tere tágas és világos, jól elkülönített, jól elhelyezett, a berendezés és felszerelés jó minőségű és elegáns. A földszinti térben egy dolgozószoba készült, mely hálószobaként is funkcionálhat.
A hálószobák az emeleti szinten készültek, a fürdőszobákkal és járható gardróbokkal együtt.
A terepviszonyokat kihasználva az alaksorban a GARÁZS UTCA SZINTEN KÉSZÜLT és az itt lévő kiszolgáló helyiségekben egy fürdőszobát is elhelyeztek, valamint az egyik ablakos helyiség LAKÓSZOBAKÉNT is funkcionálhat, így egy lakóhelységgel nőhet a kihasználhatóság.
A HÁZ KÜLÖNLEGESSÉGE, hogy az épület tetejének teljes terjedelmében ELEGÁNS TETŐTEARSZ készült, elvehetetlen PANORÁMÁVAL, ELEGÁNS KIVITELEZÉSSEL ÉS BERENDEZÉSSEL. A SZAUNA is ezen a szinten készült, egy FÜRDŐ/wcVEL KIEGÉSZÍTVE. Itt még egy kis konyha, vagy egy zárt pihenő is kialakítható, ha valaki egy teljes lakó-infrastruktúrát szeretne ezen a szinten is.

Az utca szinten készült GARÁZS tere tágas és magas minőségben készült, két autó tárolható kényelmes beállással és még sok rakodó/tárolótér marad. Az elegáns TÉRBURKOLATON még 2 gépkocsi parkolhat zárt területen.

A fűtés – és vízmelegítés a legmodernebb berendezésekkel készült, megújuló energiafelhasználással. GÁZ NINCS A HÁZBAN. A hűtő - fűtő - és vízmelegítő berendezés levegő-hőcserélő berendezéssel működik, mely a funkciónak megfelelően a házon kívül került elhelyezésre, így hangtalan működést biztosít. A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK EZÉRT IGEN ALACSONYAK. A házban a fűtés-és légkondicionálás mellett folyamatos légcsere is működik, így a túlzott PÁRÁSODÁS ÉS PENÉSZESEDÉS KIZÁRT, VALAMINT A FOLYAMATOS LÉGCSERE EGÉSZSÉGES KÖRNYEZETET BIZTOSÍT.

Az ingatlanba sok extra felszerelést építtetek be : távirányított kapuk, automata öntözés, riasztó(kamera), klíma, szauna, központi porszívó, kerti vakond háló, stb.
.
Telekméret : 620 m2.
Lakóterület : 220 m2. + teraszok/erkélyek cca. 160 m2.
Szobák : nappali + 3 lakóhelyiség - 4 fürdőszoba/wc., + vendég wc.
Komfort : teljes / luxus - és TETŐTERASZ
Parkolás : garázs – 2 autó + tároló és 2 kerti parkoló
Kilátás : panorámás és tágas – kertre néző

Ár

Irányár 289 millió Ft (1,31 M Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Magyarné Jarcsó Edit
Telefon +36 20 366 Mutasd
Email magyarne.edit@ Mutasd