Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 529 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: kitűnő
Épült 2019
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Újra gondolt, teljes körűen újjáépített családi ház Budakeszin Makkosmária részen eladó.

Az 529 m2 összközműves telken álló egyszintes épület teljes felújításon és átalakításon esett át. A munkálatok tavalyi évben kezdődtek és kb. 3 hét kell még a befejezésig, de a tulajdonos úgy döntött, hogy a ház egyedisége akár a külső , akár a belső megoldások tekintetében már a befejezés előtt is jól látható ,ezért elkezdődhet az ingatlan értékesítése érdekében a hirdetés.
Visszatérve az épületre amely inkább a minimál-loft stílust ötvözi mely belső építész és építészmérnök tervei alapján készültek az alábbiak szerint:
A földszinten kialakításra került előszoba, szoba, fürdőszoba melyből nyílik a háztartási és gépészeti helyiség, előtér ami egyben van a amerikai konyhás nappali-étkezővel. Ebből a helyiségből lépünk ki a teraszra a - 3 rétegű üvegezéssel ellátott vastag profilozású SCHÜCO toló-nyíló erkélyajtón keresztül- mely kb 30 m2-es. A kertbe egy-pár lépcsőfokon jutunk le.
Az emeleten jelenleg két teljes értékű szoba , fürdőszoba wc-vel és egy nappali került megépítésre. A jelenleg nyitott nappali is könnyen lezárható, így a tetőtérben három különálló szoba alakítható ki. A tetőtérében a válaszfalak könnyűszerkezetűek.
Az újjáépített családi ház műszaki paraméterei:
a ház 17 cm szigeteléssel ellátva (északi falon 20 cm),a külső vízszigetelés is új,lábazat aljáig levezetve,40 cm-t felfuttatva a hóhatár fölé; az elektronos hálózat,a fűtésrendszer,a vízvezetékek mind újak teljesen lecserélésre kerültek.
A ház fűtése elődlegesen cirkó gáz padlófűtés kialakítással,amelyet egy 300l-es multifunkciós indirekt tároló egészít ki. Ezen tartály önálló másodlagos fűtésként használható a beépített elektromos fűtőszál segítségével. Napelem és napkollektor is köthető rá igény szerint.
A házban újak a burkolatok,kapcsolók,fürdőszobák, valamint a konyha és a beépített konyhai gépek (mosogatógép, sütő, főzőlap,szagelszívó). Valamennyi termék beleértve a konyhabútort is „friss”garanciális,idén tavasszal került beépítésre.
A ház kb 3 héten belül kulcsra kész lehet ez sajnos az időjárás függvénye mivel az alábbi munkafolyamatok hiányoznak még: külső homlokzat színezése és a falburkolat elhelyezése;terasz burkolása esetleges pergola felszerelése,a kapu festése és motorizálása- az előkészítése ennek meg van-.
A ház hasznos lakható területe kb 110 m2, a bruttó teraszokkal együtt kb 140m2

Nézze meg a valóságban és ne csak a képeket, tényleg egyedi kivitelezésű minőségi anyagok felhasználásával.

Ár

Irányár 83,9 millió Ft (762 000 Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Vár-Köz Ingatlaniroda
Név Gortvai Klaudia
Telefon +36 30 952 1 Mutasd
Email gortvai.klaudia@ Mutasd